• Imprimeix

Ensenyament implanta l'FP dual en el cicle formatiu de grau superior d'Electromedicina Clínica

Torna
Dijous, 16 de març de 2017

  • El Departament ha signat un conveni amb FENIN i SEEIC per oferir aquesta formació, amb l’objectiu de millorar la qualificació professional dels treballadors del sector

 

  • S’impartirà a l’Institut Marina de la Llagosta que actualment ofereix cicles de la família professional d’electricitat i electrònica

 

 

 
ACORD

ACORD

El Departament d’Ensenyament, la Federación Española de Empresas de Tecnología Sanitaria (FENIN) i la Sociedad Española de Electromedicina e Ingeniería Clínica (SEEIC) han signat un conveni per implantat la modalitat d’FP dual en cicle de grau superior d’Electromedicina Clínica. Concretament, s’impartirà a l’Institut Marina de la Llagosta que actualment ofereix cicles de la família professional d’electricitat i electrònica. L’objectiu de l’acord és el de millorar la qualificació professional dels treballadors del sector.
 
Per poder implantar aquest itinerari, FENIN oferirà a l’alumnat que cursi aquest cicle formatiu estades en les seves empreses associades. També facilitarà que aquestes empreses aportin els equipaments i materials necessaris per poder desenvolupar aquest cicle formatiu. Així mateix, les empreses associades a FENIN col·laboraran en la formació i assessorament de l’alumnat i del professorat per a la utilització dels equipaments i materials cedits.
 
A banda d’impulsar i implantar aquesta oferta educativa, el Departament estudiarà la possibilitat d’adequar periòdicament el contingut curricular d’aquest cicle formatiu a les necessitats del sector. L’alumnat que finalitzi la formació d’aquest itinerari formatiu obtindrà la titulació de tècnic en Electromedicina Clínica i també un diploma del projecte educatiu concret.
 
Per la seva banda, el SEEIC assessorarà en relació al desplegament curricular del cicle d’Electromedicina Clínica, col·laborarà en la formació permanent del professorat i facilitarà personal expert per prestar suport tècnic i d’assessorament al professorat de la família professional vinculada a aquest conveni.
 
16 de març de 2017