• Imprimeix

Ensenyament i Zurich Seguros signen un conveni per a la promoció de l'FP dual al cicle d'administració i finances

Torna
Dimecres, 17 de maig de 2017

  • El conveni permetrà desenvolupar la formació dual entre els alumnes del cicle formatiu de grau superior d’administració i finances de l’Escola del Treball de Barcelona
fp1

fp1

El Departament d'Ensenyament i Zurich Seguros PLC han signat aquest matí un conveni per al desenvolupament de la formació professional dual al cicle formatiu d’administració i finances. El director general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial d’Ensenyament, Melcior Arcarons, i el director de Recursos Humans i Responsabilitat Social Corporativa de Zurich Seguros, Carlos Esteban, han dut a terme la signatura oficial.
 
El conveni permetrà desenvolupar la formació dual entre els alumnes del cicle formatiu de grau superior d’administració i finances de l’Escola del Treball de Barcelona. D’aquesta manera, es contempla l’alternança de la formació i el treball mitjançant un contracte laboral o una beca; es facilita el reconeixement acadèmic de l’activitat que l’alumne ha dut a terme a l’empresa; així com el reconeixement de la formació que ha impartit l’entitat.
 
fp2

fp2

La col·laboració entre el Departament i la companyia d’assegurances suposarà, per part d’Ensenyament, impulsar el cicle superior d’administració i finances adaptat a l’àmbit de les assegurances, i a adequar-lo periòdicament a les necessitats del sector. L’empresa, de la seva banda, destinarà estades per a l’alumnat en règim d’alternança i dual, els formarà en aquest àmbit i estarà en contacte amb el professorat del centre educatiu en el seguiment de l’alumne. Alhora, col·laborarà amb l’Institut en la creació d’una borsa de treball per facilitar la inserció laboral de l’alumnat.
 
D’altra banda, Ensenyament podrà dur a terme actuacions per a reconèixer acadèmicament als treballadors de Zurich els aprenentatges que hagin assolit durant la seva experiència laboral. El Departament també promourà a l’Escola del Treball l’oferta d’FP per a col·lectius singulars proposats per l’empresa, per tal que puguin cursar determinats mòduls o unitats formatives. En el mateix sentit, es facilitarà al personal treballador de Zurich l’accés als cicles de formació professional.
 
 
17 de maig de 2017

Més informació