• Imprimeix

El conseller Bargalló anuncia que el Departament d'Ensenyament està treballant en la planificació de construccions per als propers 7 anys

Torna
Divendres, 26 d'octubre de 2018
Foto 1

Foto 1

 

 El conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, ha anunciat avui que properament el departament disposarà de la planificació dels propers 7 anys pel que respecta a construccions escolars.  Així ho ha expressat al matí durant la visita a diferents centres educatius de Sant Cugat i Rubí : "Tenim el compromís que en un parell de mesos com a molt presentarem la planificació de construccions educatives a tot Catalunya pels propers 7 anys". El conseller ha recordat que per poder fer efectiva tota la planificació és necessari disposar de pressupostos aprovats.

Foto 2

Foto 2

El conseller ha visitat Sant Cugat acompanyat de l'alcaldessa del municipi, Carmela Fortuny, i ha fet un recorregut per les instal·lacions del nou edifici de l'Institut Leonardo da Vinci i l'Escola La Mirada. Bargalló ha expressat la necessitat que Ajuntament i Departament treballin conjuntament en la planificació educativa de la ciutat:" L’Ajuntament, el Departament d’Ensenyament i la comunitat educativa ja fa dies que s’estan reunint i es seguiran reunint, el calendari és treballar constantment". En el marc d'aquesta planificació ha avançat que "es fa evident que Sant Cugat hi haurà un moment que necessitarà una 13a escola".

El conseller ha lloat el futur projecte constructiu de l'Escola La Mirada: "Els plànols són d’una escola extraordinària, que permet un projecte pedagògic absolutament modern i permet una millora de l’educació. Serà una de les escoles més avançades de Catalunya pel que fa a la construcció arquitectònica, que és una manera d’aconseguir que l’escola sigui bona".
Foto 3

Foto 3

Posteriorment,  el titular d'Ensenyament s'ha traslladat a Rubí on, conjuntament amb l'alcaldessa Ana M. Martínez, ha visitat les noves instal·lacions de l'Institut el Torrent dels Alous i l'Escola del Bosc. Durant la visita a l'escola Bargalló ha declarat que "hem vingut a visitar l’institut i l’escola per parlar de dos centres molt diferents perquè son dues realitats, una cosa que el departament n’és conscient. Per un cantó, la problemàtica en infraestructures i per l’altre l’excel·lència dels projectes educatius que hi ha a Rubí. En els dos casos, l'institut i l'escola,  tenen un projecte educatiu molt diferent però d’excel·lència, i s’observa només obrint la porta de l’escola".
 
 
 
26 d'octubre de 2018