Accés al contingut Accés al menú de la secció
Prova d'accés al grau superior de formació professional
Inici  > Serveis i tràmits  > Proves  > Proves d'accés  > Prova d'accés als cicles formatius de grau superior de formació professional inicial
 

Prova d'accés als cicles formatius de grau superior de formació professional inicial

El Departament d'Ensenyament convoca les proves d'accés a cicles formatius de grau superior per a les persones que volen accedir a la formació professional de grau superior i no tenen el batxillerat, ni han superat el curs específic d'accés al grau superior.

 

L'objectiu de la prova és que l'aspirant acrediti la seva maduresa en relació amb els objectius del batxillerat i les seves capacitats referents al camp professional de què es tracti, així com el domini suficient de les llengües oficials per cursar amb aprofitament aquests ensenyaments.

 

Per poder fer la prova d'accés cal tenir 19 anys o complir-los durant l'any 2014. També la poden fer les persones que tenen 18 anys (o els compleixen durant l'any 2014) i tenen un títol (o el resguard d'un títol) de tècnic de la mateixa opció de matèries a la qual pertany el cicle formatiu de grau superior en què s'han inscrit.

 

Les persones que hagin superat el curs específic per a l'accés als cicles formatius de grau superior no es poden inscriure a la prova d'accés ni de grau mitjà ni de grau superior.

 

Notes informatives per a la convocatòria de l'any 2015

 

 
Destacats