• Imprimeix

Subvencions per al desenvolupament de programes de formació i inserció (PFI)

21132 - 21132-subvencions-PFI Departament d'Ensenyament ensenyament

Procediment per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva a centres educatius públics que no siguin titularitat de la Generalitat de Catalunya i centres educatius privats, autoritzats pel Departament d’Ensenyament per impartir Programes de formació i inserció (PFI).

La finalitat dels PFI és proporcionar a joves de 16 anys a 21 anys d'edat que no han obtingut el títol de graduat en ESO la formació general i professional que els permeti una inserció social i laboral satisfactòria, així com la seva continuïtat formativa. 

Llegiu-ne més

Termini per presentar la sol·licitud: del 15 al 29 de setembre de 2017.

Els programes s'han d'iniciar durant el període comprès entre el 12 de setembre i el 31 d’octubre de 2017 i han de finalitzar, com a màxim, el 16 de juliol de 2018, inclosa la formació pràctica en centres de treball. Els beneficiaris han de justificar  adequadament, i en els termes establerts a les bases reguladores, el compliment dels requisits i la realització dels programes des de la data d'inici, així com també la destinació de les despeses amb caràcter subvencionable efectuades des de l'inici del programa.

A centres educatius públics que no siguin titularitat de la Generalitat de Catalunya i centres educatius privats, autoritzats pel Departament d’Ensenyament a impartir PFI el curs 2017-2018.

Què necessiteu fer?

Data actualització 28.09.2017