• Imprimeix

Proves específiques d'accés als ensenyaments esportius

8435 - Proves específiques d'accés als ensenyaments esportius Departament d'Ensenyament ensenyament

Proves específiques que han de superar les persones que volen accedir a determinades especialitats dels ensenyaments esportius per obtenir un títol de tècnic esportiu i de tècnic esportiu superior; les proves es fan per comprovar que els aspirants tenen la condició física i les destreses específiques per cursar aquests ensenyaments amb aprofitament i seguretat.

Llegiu-ne més

Terminis d'inscripció:

Entre el 30 de novembre i el 13 de desembre de 2018: Alta Muntanya (segon nivell), Espeleologia (cicle inicial i cicle final), Esquí Alpí (primer nivell), Esquí de Fons (primer nivell), Excursionisme (primer nivell), Salvament i Socorrisme (cicle inicial), Surf de Neu (primer nivell) i Vela amb Aparell Fix i Aparell Lliure (cicle inicial).

Entre el 30 de gener i el 13 de febrer de 2019: Esquí Alpí (primer nivell), Hípica (cicle inicial, cicle final) i Surf de Neu (primer nivell).

Entre el 3 i el 22 de maig de 2019: Atletisme (cicle inicial), Basquetbol (cicle inicial), Busseig (cicle inicial), Descens de Barrancs (segon nivell), Escalada (segon nivell), Esgrima (cicle inicial), Excursionisme (primer nivell), Futbol (primer nivell), Futbol Sala (primer nivell), Handbol (primer nivell), Muntanya Mitjana (segon nivell), Piragüisme (cicle inicial), Salvament i Socorrisme (cicle inicial) i Vela amb Aparell Fix i Aparell Lliure (cicle inicial).

Entre el 2 i el 13 de setembre de 2019: Futbol (primer nivell), Futbol Sala (primer nivell), Hípica (cicle inicial, cicle final), Piragüisme (cicle inicial) i Piragüisme (cicle final), Salvament i Socorrisme (cicle inicial).

Consulteu els calendaris complets al web del Departament d'Ensenyament.

 

A persones que volen accedir als ensenyaments esportius per obtenir un títol de tècnic/a esportiu o de tècnic/a superior esportiu.

Què necessiteu fer?

Data actualització 28.11.2018